jobbe

I Kirkenes kan du være med på å utvikle et grensesprengende reiseliv, være med på å definere nordområdepolitikk av global betydning, skape gode handelsrelasjoner med Russland, utvinne mineraler, legge til rette for olje- og gassutvinning og utvikle den nordlige sjøruten til Asia. Jobber du i servicenæringen, er det ikke en dag på jobb uten at du får praktisert det du kan av andre språk enn norsk.

Med sine 10.000 innbyggere, har byen og områdene rundt et imponerende allsidig arbeidsliv som krever stadig flere ansatte. Ikke rart at kommunen i 2011 ble kåret til landets nestbeste kommune å jobbe i av Dagbladet. Nesten ingen arbeidsledighet og konkurransedyktige lønninger gjorde at Sør-Varanger fikk toppscore i undersøkelsen.

sitat-meyer-ny

Arbeidsledighet